martes, 27 de septiembre de 2011

Mantetes de tela-minky

 Aquestes manetetes estàn fetes amb molta estima per als futurs xiquets i xiquetes que estàn per vindre!!Tots son xiquets coneguts, així que Peuets els ha fet un regalet per a que la seva arribada al món siga el més calentet i divertit posible!
 Aquesta, d'animalets, viatjarà cap a Ontinyent! Sonia i JuanMa esperen un xiconot que es llevarà molts poquets dies de la meua xiqueta. Com sé que els papis son molt moderns, he combinat la tela se safari amb el minky de color verd, per a que vaja a conjunt amb el seu equip de robeta de color llima. També li he fert uns peus i un pitet, el body que el faça la seua mami que té molta gràcia per fer cosetes.

 Aquesta tela a mi personalment m'encanta, i la combinació amb el minky taronja és perfecta! ja li ho vaig dir jo a la mami de Laia, Esther. Encara que siga el primer que tens taronja segur que la combinació amb el fucsia li queden genial a la pituseta!
 Ana, ja li queda molt poquet per a naixer i li he escollit aquesta tela de pardalets que és molt simpàtica. Espere que a la seua mama Vicky li agrade!
 I aquesta és la de Julia, que ja està posada a un post anterior però com no es veu bé, la torne a posar! Tela de corets combinà amb minky de color blanc!!
Espere que vos agraden, les he fetes amb molta estima per als vostres bebes!! B7s a totes

1 comentarios:

Sonieta dijo...

Q chula Marieta!!!! Ens agrada mooooooolt!!!!! SEgur q a Leo li agraden molt tots els animalets!!!!! Q il·lusió!!! Moltes gràcies de veritat. Muuuuuuua!!

Publicar un comentario