viernes, 15 de abril de 2011

Quina locura!! Les teles noves són super boniques!!






















Uaaaaa!!!! M'encanten!!! Són una passada!! Les vaig comprar a Etsy la setmana passada i ja estàn ací!! Noves teles = nous projectes!! ;))))

9 comentarios:

Esther dijo...

Maria, la quarta de baix cap a dalt és en fons gris i topos roseta?

Maria dijo...

No, Esther, els topos son de color blanc.

Maria dijo...

La que es rosa és la 7a de baix cap a dalt. Rosa amb els topos taronja. En natural la tela és molt xula, en la foto no ha eixit tan bé.

Maria dijo...

Si vols vore les teles m'ho dius, quedem i de pas et done el body i les sabates de Carla. B7s

Maria dijo...

La tela grisa de topos blancs ja la tinc reservada!! Totes les altres estàn lliures!!

Maria dijo...

Finalment no està reservada!!

Unknown dijo...

Pero una locura de veritat!!
Que boniques totes!!!

Bueno, et conte María. Jo estava buscan-te patrons pal vestidet de Aitana (però amb el llibre nou tan xuli que tens segur que ja no et fa falta). I ahir arribà la meua germana amb tota la seua il·lusió amb un vestidet pel bateix d'Aitana (Catxis!!). Així que em pareix que t'acomanaré només les sabatetes i un turbantet a conjunt i ja per a altra ocassió li farem un vestidet, et pareix??

El vestit es tot blau añil y te una flor gran brodada de color blanc, morat, turquesa i pistaxo. I veient les superteles crec que la octava començant desde dalt podría quedar genial. El fons es blanc i els puntets xicotets de quins colors son? em pareix que els mateixos del vestit mes el taronja, no?
Que penses??

Besitoooos

Maria dijo...

Hola Laura!! Jo crec que li aniria perfecte. Els colors son roig, verd p¡staxo, blau celeste i taronja. Faré fotos a diferents tipus de sabatetes i ja em dius quines t'agraden més.

B7s

Esther dijo...

Maria, arrullos fas? Quin preu tenen?

Publicar un comentario